به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین احمد فرخ فال، ظهر امروز در مراسم افتتاحیه «خانه دیجیتال فجر» مدرسه علمیه شهید صدوقی قم(فاز2) که در محل سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن سی و سومین فجر انقلاب اسلامی ایران، گفت: برای شکلگیری این انقلاب زحمات فراوانی کشیده شده تا امروز بتوانیم آزادانه فعالیت علمی و دینی داشته باشیم.
وی با بیان این که باید قدردان نعمت انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب باشیم، خاطرنشان کرد: در سالهای پس از رحلت امام راحل انواع و اقسام دسیسهها علیه کشور ما صورت گرفت، اما رهبریهای آیت الله العظمی خامنهای تمام آنها را خنثی کرد تا مبادا ارزشهای انقلاب اسلامی با چیزی معامله شود.
حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال خطاب به طلاب جوان تأکید کرد: ما طلبه حوزه ای هستیم که ارکانی دارد و ارکان آن باید همواره مورد احترام باشند؛ و خدای ناکرده مبادا به فرموده مقام معظم رهبری، "مراجع عظام که بعد از امام زمان(عج) صاحبان اصلی حوزه علمیه هستند"، احترام شان خدشه دارد شود.
وی در پایان افزود: باید حرمت مراجع عظام را حفظ کرده و به نظرات آنها احترام بگذاریم؛ زیرا این بزرگواران به غیر از خیر و صلاح حوزه و طلاب، چیزی نمی خواهند؛ از این رو نباید با عمل نکردن به نظرات آنها، را ه را کج برویم.
* ضرورت استفاده از حوزه از فناوری
حجت الاسلام والمسلمین فرخفال در بخش دیگری از سخنان خود با بیان تاریخچه استفاده حوزه علمیه قم از رایانه، اظهار داشت: مرحوم آیتالله العظمی گلپایگانی نخستین مرجع تقلیدی بودند که رایانه را به حوزه آوردند و پس از آن مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) گفتند «حقیقتا اگر طلبه ای توان استفاده از امکانات روز نداشته باشد از دنیا عقب خواهد ماند».
وی با تقدیر از مسئولان مدرسه علمیه شهید صدوقی در خصوص راه اندازی خانه دیجیتال، گفت: تمامی طلاب مدارس علمیه باید توانایی استفاده از رایانه و و امکانات IT و اینترنت را فرا بگیرند و بقیه مدارس علمیه هم میبایست همانند مدرسه صدوقی چنین کارهایی را دنبال کنند.
مدیر حوزه علمیه استان قم با بیان این که انبیاء و بزرگان دین همواره جلوتر از جامعه حرکت میکردند، افزود: معتقدیم کار طلبگی کار انبیاء است و به همین دلیل معنا ندارد امروزه طلبه در استفاده از رایانه و امکانات اینترنتی از جوانان غیر طلبه عقب باشد؛ چون طلاب باید هدایت گر جوانان جامعه باشند.
وی ادامه داد: در حالی که هیچ یک از نهادهای دولتی و حکومتی به سیستم اتوماسیون اداری وصل نبودند، حوزویان در استفاده از این تکنولوژی پیشقدم شدند؛ البته حق هم همین است.
حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال افزود: با امکان استفاده طلاب از اینترنت ملی یا همان اینترنت پاک که در این خانه دیجیتال فراهم شده است، بسیار به آینده حوزه خوشبین هستم و انشاالله با اطلاع رسانی که در این خصوص خواهد شد، دیگر مراکز علمی حوزه هم خانههای دیجیتال را راه اندازی کنند.